Enstitümüz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlarımıza öğrenci alımı yapılacaktır.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi   Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı  Doktora

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi   Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı Tezli Yüksek Lisans

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi   Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı Tezsiz Yüksek Lisans

Başvuru için Tıklayınız

Askerlik Beyan Formu İçin Tıklayınız.

Adli Sicil Beyan Formu İçin Tıklayınız.

Online Başvuru yaptıktan sonra başvurununuz çıktısı, gerekli belgelerin orjinalleri ve  birer adet fotokopileri ile enstitüye teslim edip başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. (Belgelerini teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.)

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi  Personeline Tezsiz Yüksek Lisans Harçlarinda %20 indirim uygulanacaktır.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılabilmesi için en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir