Enstitümüz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Programlarımıza öğrenci alımı yapılacaktır

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi   Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı  (Doktora)

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi   Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı  (Tezli Yüksek Lisans)

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi   Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı  (Tezsiz Yüksek Lisans)

Başvuru için tıklayınız.

Askerlik Beyan Formu İçin Tıklayınız.

Adli Sicil Beyan Formu İçin Tıklayınız.

Online Başvuru yaptıktan sonra belgelerinizin orjinalleri ile birer adet fotokopi ile enstitüye teslim edip başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir.

İzmir Katip Çelebi Üniversite  Personeline Tezsiz Yüksek Lisans Harçlarinda %20 indirim uygulanacaktır.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılabilmesi için en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir