Kesin Kayıt için Bilgilendirme (Tezsiz Yüksek Lisans)

A- Başvuru Sonuçları için tıklayınız. Listelenmiş şekli aşağıdadır.

İşletme

Finansal Ekonomi

Turizm İşletmeciliği

Vergi Hukuku ve Vergi Hukuku Uygulamaları

Maliye ve Mali Yönetim

Sosyoloji

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Türk İslam Arkeolojisi

Uluslararası İlişkiler

İç Denetim ve Bağımsız Denetim

Sağlık Yönetimi

Manevi Destek ve Danışmanlık

B- Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar;

22-23 Ocak 2018 tarihlerinde aşağıdaki e-mail adresine;

Konu: Kayıt (Kazandığı Bölüm)

İçerik: "Adınız ve Soyadınız - "Kayıt yaptırmak istiyorum" (Lütfen maile başka bir şey yazmayın.)

*Bu e-mailinize istinaden;

1- T.C. numaranıza borç tanımlaması yapılacaktır. Bizde cevap beklemeden Ziraat Bankasına (ATM' lerde dahil) ödemenizi yapınız.

2-Sistemden yatırmış olduğunuz ödeme görünüyor. Dekontu getirmenize veya aramanıza gerek yok.

3-Gün içerisinde e-mailinize kaydınızın tamamlandığına dair bilgi verilecektir.

* Lütfen iletişimi e-mail üzerinden sağlamaya özen gösterin. Zorunlu olmadıkça telefonla ulaşmayınız.

* Kayıt için yukarıdaki işlemleri yapmanız yeterli olacaktır. Herhangi bir belge teslimi için Enstitüye gelmenize gerek olmayacak.

*Yedek kayıt hakkı kazanan adaylarımız, kesin kayıt hakkı kazanan adaylarımızın yapmamasıı durumunda 25 Ocak 2018 tarihinde aranarak kendilerine haber verilecek.

Nereye e-mail atacağım?

1- İşletme ve Finansal Ekonomi (Programını kazanan adaylar ali.bozdag@ikc.edu.tr )

2- Turizm İşletmeciliği - Maliye ve Mali Yönetim - Vergi Hukuku ve Vergi Hukuku Uygulamaları  (Programını kazanan adaylar gonca.elmasulu@ikc.edu.tr )

3- Sosyoloji - Sağlık Yönetimi - İç Denetim ve Bağımsız Denetim - Uluslararası İlişkiler - Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi - Türk-İslam Arkeoloji

Manevi Destek ve Danışmanlık (Programını kazanan adaylar muhammed.avsar@ikc.edu.tr )

C- Kesin kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimiz,

Sistem üzerinden tanımlamaları yapıldıktan sonra (Muhtemel 26 Ocak 2018) Üniversite Bilgi Sistemine (UBYS) girebilecektir.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası (e-mailde olacak)

Şifre: TC Kimlik Numarası