2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuruları

Başvuru Tarihleri;

Doktora ve Tezli Yüksek Lisans; 25 Aralık 2017 - 12 Ocak 2018

Tezsiz Yüksek Lisans; 25 Aralık 2017 - 18 Ocak 2018

*Online başvurunuzu 25 Aralık 2017 tarihi itibariyle yapabilirsiniz.

Online Başvuru yaptıktan sonra başvurunuzun çıktısı, gerekli belgelerin orjinalleri (Diploma - Transkript...) ve  birer adet fotokopileri ile birlikte enstitüye teslim edip başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. (Belgelerini teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılır.)

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi  Personeline Tezsiz Yüksek Lisans Harçlarında %20 indirim uygulanacaktır.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılabilmesi için en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir.

Başvuru esnasında yoğunluktan dolayı telefonlara ulaşamayabilirsiniz. Bu nedenle aşağıda belirtilen e-mail adreslerinde bilgi alabilirsiniz.

Ali BOZDAĞ

ali.bozdag@ikc.edu.tr