Kesin Kayıt için Bilgilendirme (Tezsiz Yüksek Lisans)

1- Başvuru Sonuçları için tıklayınız.

2- Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar;

24-25 Temmuz 2017 tarihlerinde aşağıdaki e-mail adresine;

Konu: Kayıt

İçerik: "Adınız ve Soyadınız - Hangi Bölüme Kayıt Hakkı Kazandığınızı" yazmanız yeterli olacaktır. (Başka bir şey yazmayın.)

*Bu e-mailinize istinaden;

a- T.C. numaranıza hesap borçlandırma yapılacak.

b- Ödemeyi Ziraat Bankasına (ATM' lerde dahil) yapacaksınız.

c- Sistemden yatırmış olduğunuz ödeme görünüyor. Dekontu getirmenize veya aramanıza gerek yok.

d- Ödeme ekrana yansıdıktan sonra (15 dk içinde görünür) size aynı e-mail üzerinden kaydınızın tamamlandığına dair cevap verilecek.

* Lütfen iletişimi e-mail üzerinden sağlamaya özen gösterin. Zorunlu olmadıkça telefonla ulaşmayınız.

* Kayıt için yukarıdaki işlemleri yapmanız yeterli olacaktır. Herhangi bir belge teslimi için Enstitüye gelmenize gerek olmayacak.

*Yedek kayıt hakkı kazanan adaylarımız kayıt hakkını diğer adaylarımızın tamamlamaması durumunda 27 Temmuz 2017 tarihinde aranarak kendilerine haber verilecek.

A- Finasal Ekonomi-İç Denetim ve Bağımsız Denetim-İşletme (Programını kazanan adaylar ali.bozdag@ikc.edu.tr adresine mail atacaklar.)

B- Küresel Yönetişim ve Siyaset - Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi -Türk-İslam Arkeolojisi - Turizm İşletmeciliği - Sosyoloji

Sağlık Yönetimi - Uluslararası İlişkiler - Manevi Destek ve Danışmanlık - Maliye ve Mali Yönetim - Vergi Hukuku ve Vergi Hukuku Uygulamaları

(Programını kazanan adaylar gonca.elmasulu@ikc.edu.tr adresine mail atacaklar.)

3- Kesin kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimiz,

Sistem üzerinden tanımlamaları yapıldıktan sonra (Muhtemel 1 Ağustos 2017) Üniversite Bilgi Sistemine (UBYS) girebilecektir.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası

Şifre: TC Kimlik Numarası