2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları

Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı Doktora (100-2000 YÖK Doktora Bursu Kapsamında)

Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı  Doktora

Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı Tezli Yüksek Lisans

Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru İlanı Tezsiz Yüksek Lisans

Başvuru için Tıklayınız

Askerlik Beyan Formu İçin Tıklayınız.

Başvuru Tarihleri;

Doktora ve Tezli Yüksek Lisans; 28 Haziran - 10 Temmuz 2017

Tezsiz Yüksek Lisans; 28 Haziran - 20 Temmuz 2017

*Online başvurunuzu 28 Haziran 2017 tarihi itibariyle yapabilirsiniz.

Online Başvuru yaptıktan sonra başvurunuzun çıktısı, gerekli belgelerin orjinalleri (Diploma - Transkript...) ve  birer adet fotokopileri ile birlikte enstitüye teslim edip başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. (Belgelerini teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.)

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi  Personeline Tezsiz Yüksek Lisans Harçlarında %20 indirim uygulanacaktır.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılabilmesi için en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir